Protein produkter – test om URL Shorteners

Fokus i denne test er at henvise fokus på url shorteners. Er du i tvivl om, hvad url shorteners er, så får du lige en kort introduktion. Når du har en lang url, som i bund og grund ikke er særlig let at huske, så kan du bruge url shorteners som eksempelvis Goo.gl eller Bit.ly til at lave en alternativ url, som er kortere. Måske ser urlen pænere ud i nogle tilfælde.

æg

Protein side er emnet for testen

Setuppet omkring testen er, at der er en hovedside, hvor man henviser fra til to sider. Den første henvisning er en helt almindelig henvisning. Den anden henvisning er en henvisning som går via en url shortener. De fleste viderestillinger på denne måde er med et nofollow atribut. Det vil sige, at der er en henvisning, som er dofollow fra et middel stærkt site. Samtidig er der en anden henvisning fra et markant stærkere site, men med et nofollow attribut.

Protein produkter – hvordan virker det?

Selve indholdet på den side, hvor henvisningerne kommer fra drejer sig om protein og hvordan protein virker. Sitet er et relativt stærkt site med fin link profil og cirka 100 månedlige besøgende. I teksten er henvisningernes ankertekst “protein produkter” med 10 månedlige søgninger i gennemsnit. Formålet med testen er derefter at måle placeringen for de to sites på ordet “protein produkter”. Den lave søgevolumen og bør give en mulighed for at i hvert fald et af de to sites kommer med på en side, hvor det er muligt at få en placering status.

Protein til dig der er perfekt

Længden på denne tekst er på cirka 300 ord. Dermed kommer længden på indlægget til at ligne et nogenlunde normalt indlæg. Der er samme antal overskrifter på de to sites. Sammensætning af tekst er nogenlunde ens. Der er desuden det samme antal billeder på hvert site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *